GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δεύτερο σποτ για τον ημιμαραθώνιο Κρήτης τα σπάει!

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ.την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτ...


Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ.την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.
Την ίδια μέρα και για τρίτη χρονιά διοργανώνονται οι αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.
Στον αγώνα, σύμφωνα με το hania.news μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών»!
Μετά το πρώτο σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, που ξεπέρασε τις 200.000 προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δημοσίευσαν νέο σποτάκι – έκπληξη με πολύ χιούμορ, που έχει ξεπεράσει σε λίγες ημέρες τις 100.000 προβολές!
Στο δεύτερο σποτάκι οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσθέσουν και… υπότιτλους, για αυτούς που δεν… ομιλούν την κρητική:
Δείτε το πρώτο σποτάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση