GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της μητέρας της Α. Κορακάκη: "Δεν της έστελναν καν σφαίρες..."

Οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και του προπονητή και πατέρα της δόθηκαν εκτός των αγωνιστικών χώρων", δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚ...

Οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και του προπονητή και πατέρα της δόθηκαν εκτός των αγωνιστικών χώρων", δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της χρυσής πρωταθλήτριας μας του Ρίο, Άννας Κορακάκη.
Όπως τόνισε η Φωτεινή Χριστοδούλου, ο πατέρας της Άννας και η οικογένεια έδιναν καθημερινά σκληρές μάχες για να εξασφαλιστούν τα "αυτονόητα", όπως να μπορεί να έχει σφαίρες, όπλα, χώρο αλλά και τον προπονητή μαζί στους αγώνες.

"Οι δυσκολότεροι αγώνες των δύο τους δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων. Έπρεπε να εξασφαλίσουμε τα αυτονόητα με πάρα πολύ σκληρές μάχες για να έχει τις σφαίρες, τα όπλα, χώρο και τον προπονητή στον αγώνα. Αυτό που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας καθημερινός αγώνας σκληρός του άντρα μου για να διασφαλίσει ό,τι αναλογούσε στην κόρη μας".

Η κ. Χριστοδούλου εξέφρασε το παράπονό της ότι ούτε η Πολιτεία αλλά ούτε και τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν ενδιαφέρον στην Άννα και στα αλλά παιδιά που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα, θα είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα. Προβληματιζομαι και σκέφτομαι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα τι θα είχε πετύχει; Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά που δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες για να τα καταφέρουν. Τι σθένος και αποθέματα πείσματος πρέπει να έχουν για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και βλέπουν το ενδιαφέρον από την επιτυχία και μετά".

"Μια αναφορά περιμέναμε από τα κανάλια, όχι αφιέρωμα. Πήρε το χρυσό στη Μόσχα στο ευρωπαϊκό και περιμέναμε στα αθλητικά να ακούσουμε κάτι και ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο", είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της αθλήτριας για τα ΜΜΕ.

Όσο για τα συναισθήματά της είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: "νοιώθω μεγάλη υπερηφάνεια και θαυμασμό για την κόρη και τον άνδρα μου. Τη θαυμάζω, νοιώθω ένα δέος για την κόρη μου". Ερωτηθείσα αν νοιώθει δικαίωση είπε ότι "δικαίωση νοιώθουν εκείνοι γιατί ήταν αυτοί που πάλεψαν πολύ σκληρά".

Από την πλευρά του, ο αδερφός της ο 17χρονος Διονύσης δήλωσε: "Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μας. Μας έχει κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους με τη διάκρισή της. Στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ. Εκείνο που της είπα όπως σε κάθε της επιτυχία: "Τι έκανες ρε θηρίο;". Ήμουν πολύ αισιόδοξος και ήρθε αυτό το μετάλλιο που περιμέναμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση