GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, αλλά μπορεί να μειωθεί

«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα κράτη, όμως λέμε ότι με ...


«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ.

«Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατάργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, ίσως και 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν φέτος πολύ παραπάνω» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέροντας ότι ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να αυξήσει στα 3 δισ. την εισπραξιμότητα από 2,4 δισ. ευρώ. «Καλούσαν τον κόσμο να μην τον πληρώνει και τώρα τον αυξάνουν κιόλας» πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ακόμη ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%. «Με τις υγείες μας, πληρώνουμε 30% περισσότερο γιατί κάποιοι ψηφίσαν Τσίπρα»

«Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος στο κράτος» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι: «Είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβουμε το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων και να σπαταλούμε δημόσιο χρήμα. Στόχος της ΝΔ είναι η μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση