GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυδάκης: Συμπονάμε, υποφέρουμε και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ανακούφισης

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, παρά μόνο να συμπονέσει, αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας. Τη συμπό...


«Είναι δύσκολα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, παρά μόνο να συμπονέσει, αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας. Τη συμπόνια την εννοώ, να υποφέρεις μαζί και να προσπαθείς διαρκώς να βρεις τρόπους ανακούφισης. Αυτή είναι όλη η γραμμή της κυβέρνησης» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο ΕΝΦΙΑ από μόνος του δεν θα οδηγούσε σε ασφυξία τα νοικοκυριά αν δεν υπήρχε όλο αυτό το δυσμενές υφεσιακό περιβάλλον, η ανεργία και η υψηλή φορολογία» τόνισε.

«Ένας φόρος ακίνητης περιουσίας πρέπει να υπάρχει σε οποιαδήποτε μορφή» σημείωσε ο κ. Ξυδάκης προσθέτοντας ότι «ο φόρος για την πρώτη κατοικία πρέπει να είναι από μηδενικός εώς ελάχιστος αλλά ένας που είναι ένας τοκιστής, ένας ραντιέρης δεν μπορεί να μην πληρώνει φόρους για τα ακίνητα που κατέχει».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι «έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία σε πολύ μεγάλο βαθμό, το έχει πει και ο Πρωθυπουργός».

«Πολλά πράγματα αλλιώς τα εκτιμούσαμε το 2010αλλιώς το 2012, αλλιώς το 2014 και το 2016» σημείωσε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε:

«Αλλιώς εκτιμούσαμε ότι θα λειτουργούσε η ΕΕ και η Ευρωζώνη και αλλιώς λειτούργησε. Ελπίζουμε ακόμη ότι θα λειτουργήσει διαφορετικά, με μεγαλύτερη δημοκρατία και με μεγαλύτερο ρεαλισμό και βλέπουμε κάποια σημάδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση