GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάρει τα πράσινα ο Λαουτάρο Ρινάλντι!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως πρώτος μετέδωσε ο Τάσο...


Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως πρώτος μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, o παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι (περίπου στις 12) της Τετάρτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο «τριφύλλι». Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Σουηδία για το ματς με την ΑΪΚ και δούλεψε πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση και τελικά σημειώθηκε happy end.

Η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσίασε αρκετές δυσκολίες, αλλά αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης προορίζεται για back up του Μάρκους Μπεργκ.

Στα συν της υπόθεσης του 22χρονου ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι, είναι και το ιταλικό διαβατήριο που διαθέτει. Στη σεζόν που έφυγε είχε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ το 2014-15 σημείωσε επτά γκολ σε 29 συμμετοχές. Ποδοσφαιριστής αρκετά γρήγορος με καλές τοποθετήσεις στην περιοχή είναι τα σχόλια που τον συνοδεύουν.
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση