GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη πρόκριση για ΑΠΟΕΛ: "Ξέρανε" τη Ρόζενμποργκ στο τέλος!

Φέρτε τον επόμενο στον ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε για την επιμονή της. Ο Γιάννης Γιαννιώτα...


Φέρτε τον επόμενο στον ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε για την επιμονή της. Ο Γιάννης Γιαννιώτας σκόραρε στο 90+1’ και αφού στην Ρόζενμποργκ τα… έχασαν ακολούθησε πάρτι στο ΓΣΠ για το τελικό 3-0 (2-1 ήττα στο πρώτο ματς), με το οποίο ήρθε η πρόκριση για τα play-offs του Champions League. 

Ματς για γερά νεύρα στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την κατοχή και να χάνει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να στέκεται και τυχερός αφού οι Νορβηγοί σημάδεψαν το δοκάρι του Βάτερμαν στο 22’. Η τύχη… γύρισε την πλάτη και στους παίκτες του Κρίστιανσεν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Αλεξάνδρου βρήκε το δοκάρι στο 51ο λεπτό. Τα λεπτά περνούσαν, το γκολ δεν ερχόταν και η Ρόζενμποργκ ροκάνιζε τον χρόνο. 

Τελικά, ο Γιαννιώτας λύτρωσε την ομάδα του με κοντινό πλασέ στο 90+1’ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Βάντερ. Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι, αφού ήρθαν ακόμη δύο τέρματα από τους Βάντερ (90+3’) και Ντε Βινσέντι (90+5’).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση