GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επ’ αόριστον χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Επ’ αόριστον θα παραμείνει χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη, καθώς το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τον ΟΑΣΘ δεν φαίνεται να έχει λύση...


Επ’ αόριστον θα παραμείνει χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη, καθώς το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τον ΟΑΣΘ δεν φαίνεται να έχει λύση για την ώρα.
Μετά την «ανακωχή» του Σαββατοκύριακου, από σήμερα Δευτέρα, οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν επ΄αόριστον επίσχεση εργασίας μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν.
Υπενθυμίζεται ότι αστικά λεωφορεία δεν είχαν κυκλοφορήσει στη συμπρωτεύουσα ούτε την Παρασκευή.
Η διοίκηση του ΟΑΣΘ κατέθεσε σήμερα αγωγή προκειμένου να κηρυχθεί καταχρηστική -όχι όμως και παράνομη- η επ' αόριστον επίσχεση των εργαζομένων.
«Δεν πηγαίνουμε κόντρα στους εργαζομένους του Οργανισμού και επειδή ακριβώς αναγνωρίζουμε τα δίκια τους, γι' αυτό και η αγωγή που καταθέσαμε αφορά στο να κηρυχθεί καταχρηστική, και όχι παράνομη η επ' αόριστον επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν σήμερα» ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση