GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Στο τιμόνι επιστρέφουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία

Στη δουλειά τους επιστρέφουν από σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφασίζοντας παύση της επίσχεσης εργασίας αλλά και δηλώνοντας έτοιμ...


Στη δουλειά τους επιστρέφουν από σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφασίζοντας παύση της επίσχεσης εργασίας αλλά και δηλώνοντας έτοιμοι να επιστρέψουν στις κινητοποιήσεις εάν διαπιστώσουν εμπαιγμό.

Η απόφαση για «διάλειμμα» στις κινητοποιήσεις ελήφθη καθώς κανονίστηκε συνάντηση την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Θεοπίστης Πέρκα.

Υπογραμμίζεται ότι στόχος της σύσκεψης την Πέμπτη, είναι να δοθεί πρόγραμμα από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΣΘ για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Τονίζεται ότι στους 2.300 εργαζομένους του ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση