GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να υπερβούμε κάθε κρίση

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να υπερβούμε κάθε κρίση,  και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του πεπρωμένου το οποίο μας ανήκει»...


«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να υπερβούμε κάθε κρίση,  και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του πεπρωμένου το οποίο μας ανήκει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την επίσκεψη του στην ιστορική γέφυρα Κοράκου στις πηγές Άρτας.

«Κάποτε αυτή η γέφυρα ένωνε τις δύο όχθες του Αχελώου, σημάδι ενότητας και συνέχειας του Tόπου. Κατά την διάρκεια του Εμφυλίου αυτή η γέφυρα ανατινάχθηκε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Έχουμε χρέος για λόγους ιστορικούς να την  ξαναφτιάξουμε για να δείξουμε ότι για πάντα οι Έλληνες μένουν ενωμένοι, ιδίως σε αυτή την κρίση. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να υπερβούμε κάθε κρίση,  και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του πεπρωμένου το οποίο μας ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση