GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Χίου για λαθρομετανάστες και γκέι!

Στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές φαίνεται να έχουν κατατεθεί τα δημοσιεύματα που αφορούν στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μάρκου για τους ...


Στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές φαίνεται να έχουν κατατεθεί τα δημοσιεύματα που αφορούν στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μάρκου για τους πρόσφυγες και τους ομοφυλόφιλους, ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν τα πρόσφατα "κηρύγματα μίσους" του Μητροπολίτη.
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, "τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν σταλεί από τον γενικό γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου στην εισαγγελέα κατά του ρατσισμού στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Χίου, για να διερευνήσουν αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις ο μητροπολίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία".
«Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες», είχε δηλώσει ο Μητροπολίτης Χίου τον 15Αύγουστο ενώ, για το τέμενος στο Βοτανικό, είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των πολιτικών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».

Επίσης, καταφέρθηκε ενάντια στον πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους ότι «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση