GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι απειλές του Ερντογάν και η απάντηση της Ευρώπης - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι μαζικές εκκαθαρίσεις στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα, με τον Ερντογάν να εξαπολύει τα πυρά του σ...


Συνεχίζονται οι μαζικές εκκαθαρίσεις στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα, με τον Ερντογάν να εξαπολύει τα πυρά του στις χώρες της Δύσης.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μετά τις απειλές να ακυρώσει τη συμφωνία για το προσφυγικό, απαιτεί από τις δικαστικές Αρχές της Ιταλίας να σταματήσει η έρευνα για τον γιο του Μπιλάλ Ερντογάν, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στις διμερείς σχέσεις μας».
Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι έσπευσε να απαντήσει στη δήλωση του Ερντογάν λέγοντας:  «Σε αυτή την χώρα, οι δικαστές ενεργούν βάσει των νόμων και του Συντάγματος, όχι βάσει των όσων λέει ο Πρόεδρος της Τουρκίας. Αυτό ονομάζεται "Κράτος Δικαίου"».
Σκληρή ήταν και η απάντηση της Κομισιόν που προειδοποιεί τον Τούρκο Πρόεδρο ότι σε περίπτωση επαναφοράς της θανατικής ποινής θα υπάρξουν άμεσες συνέπειες στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της χώρας.
Δείτε το βίντεο του ALPHA:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση