GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίνεται η φωτιά ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και το Κρανίδι

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, λίγο πριν από τις 2:30 το μεσημέρι, σε δασική έκταση στο Θυνί Αργολίδ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, λίγο πριν από τις 2:30 το μεσημέρι, σε δασική έκταση στο Θυνί Αργολίδας, που βρίσκεται ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και στο Κρανίδι.

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Ειδικότερα, στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 26 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα 26 άτομα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο πευκοδάσος της Κορακιάς, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Όμως, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές εξοχικές κατοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση