GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμπάκος: Είμαι συγκινημένος για το χρυσό του Πετρούνια

«Συγκινημένος όπως όλοι οι Έλληνες» δήλωσε ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στους κρίκους, για τον χρυσό του «...


«Συγκινημένος όπως όλοι οι Έλληνες» δήλωσε ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στους κρίκους, για τον χρυσό του «διάδοχο» στο Ρίο, Λευτέρη Πετρούνια.

Μιλώντας στο Πρακτορείο fm, ο Δημοσθένης Ταμπάκος δήλωσε «...είχα τα ίδια συναισθήματα, όπως όλοι οι Έλληνες που παρακολούθησαν. Από την άλλη, έκανα έναν παραλληλισμό της δικής μου πορείας, που έφτασε στην μεγαλύτερη στιγμή δώδεκα χρόνια πριν. Έναν παραλληλισμό, δηλαδή, υπήρξε αυτή η διαδοχή, σε μια χρονιά, σε μια αγωνιστική χρονιά, να έχουμε κατακτήσει χρυσά, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και Ολυμπιακό και ένοιωσα ότι υπάρχει μια άτυπη διαδοχή, κάτι που με χαροποίησε».

Ο Ταμπάκος είδε τον Πετρούνια να επαναλαμβάνει τον άθλο που είχε πετύχει και ο ίδιος το 2004, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, μάλιστα, ευρισκόμενος ήδη, στην κορυφή του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπως ακριβώς και ο σημερινός χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο, Ολυμπιακό «χρυσό».

Είναι μια τριπλή «χρυσή» διάκριση, που και οι δύο τους, ανάμεσα σε μόνο πέντε Έλληνες αθλητές έχουν πετύχει στην αθλητική τους διαδρομή. Με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Δημοσθένης Ταμπάκος είχε συνυπάρξει για μεγάλο διάστημα στο ίδιο προπονητικό κέντρο, για μια τουλάχιστον πενταετία, φτασμένος πρωταθλητής ο ίδιος, νεοεισερχόμενος στο άθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας και τον θυμάται από τα πρώτα του βήματα.

«Είναι πολλά, αυτά που θα του πω …θα τα πω στον ίδιο» λέει, συγκινημένος, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, μόλις τον δει, καθώς δε δόθηκε ακόμη η δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί του. Θέλει να τον συγχαρεί από κοντά. Έχει να του δώσει μάλιστα, μαζί με τις ευχές για καλή συνέχεια και μια φιλική συμβουλή: «Καταρχήν, τώρα να ευχαριστηθεί όλες αυτές τις στιγμές, με ηρεμία και πολλή χαρά. Γιατί είναι δυνατές στιγμές και κρατάνε λίγο, αλλά αξίζουν και μένουν για πάντα. Να τις ευχαριστηθεί όσο γίνεται και μετά με ηρεμία να θέσει τους προσωπικούς του, νέους στόχους».

Κλείνοντας, ο Δημοσθένης Ταμπάκος στέλνει τις ευχές του σε όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο Ρίο, κάποιους με τους οποίους συνυπήρξε σε παλαιότερες Ολυμπιάδες και πρωταθλήματα και τους γνωρίζει από τα παλαιότερα χρόνια. «Καλή επιτυχία σε όλους» λέει ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση