GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσε δυο ανθρώπους σε φεστιβάλ μουσικής φωνάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ

Φωνάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ" ένας 26χρονος άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε δυο ανθρώπους σε μουσικό φεστιβάλ στη Γερμανία, στο...


Φωνάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ" ένας 26χρονος άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε δυο ανθρώπους σε μουσικό φεστιβάλ στη Γερμανία, στο Ομπερχάουζεν.

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Andreas Wilming-Weber, φώναξε το σύνθημα την ώρα της επίθεσης. Ωστόσο, ο αστυνομικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως κανένας άλλος μάρτυρας δεν άκουσε τη φράση και πως «δεν υπάρχουν ενδείξεις για πολιτικό κίνητρο».

Τα δύο θύματα πιστεύεται πως είναι ζευγάρι. Η 66χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 57χρονος άντρας αν και επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το δράστη, πριν αυτός συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας είναι Γερμανός και φαίνεται πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο ίδιος παρενόχλησε πολλούς παρευρισκομένους στο φεστιβάλ, πριν αρπάξει ένα μαχαίρι από κάτω και επιτεθεί στο ζευγάρι το οποίο έκανε πικνίκ στην όχθη ενός καναλιού.

Αφότου ανακρίθηκε, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση