GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μουσική πλευρά της ΔΕΘ: Δεκάδες καλλιτέχνες επί σκηνής

Εκτός από τις προγραμματικές δηλώσεις, τις οικονομικές αναλύσεις και τα λοιπά... πεζά, η ΔΕΘ έχει και τη μουσική της πλευρά. Κάθε βράδ...


Εκτός από τις προγραμματικές δηλώσεις, τις οικονομικές αναλύσεις και τα λοιπά... πεζά, η ΔΕΘ έχει και τη μουσική της πλευρά.
Κάθε βράδυ, από τις 10 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, στη μουσική σκηνή της 81ης Διεθνούς Έκθεσης, θα ανεβαίνουν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα για τα Music Events Live που θα πλαισιώνουν την Έκθεση,
Την αρχή θα κάνουν, στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ τη "σκυτάλη" παίρνουν στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.
Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη θα διεκδικηθεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς επιδίωξη είναι να σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός "Ομάλ".
Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.
Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβει ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι Kings, αλλά και την Παρασκευή θα ακολουθήσει η Πέγκυ Ζήνα.
Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν σειρά ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να ανοίγουν το πρόγραμμα, ενώ την αυλαία των μουσικών συναυλιών της 81ης ΔΕΘ θα ρίξει η Πάολα, με τους Rec.
Σημειώνεται πως τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 81ης ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση