GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται απρόσκοπτα"

«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται απρόσκοπτα», τονίζεται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικο...


«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται απρόσκοπτα», τονίζεται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Αποκρούοντας το πιο πρόσφατο επιχείρημα «γνωστών κύκλων με κύριο όχημα τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ότι η κυβέρνηση όφειλε να μην ολοκληρώσει τον διαγωνισμό αυτό πριν αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με τη νομιμότητά του, σημειώνεται ότι «το επιχείρημα αυτό καταρρέει με μόνη την ανάγνωση των πρόσφατων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απέρριψαν στο σύνολό τους τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που επεδίωκαν να ανασταλεί η διαγωνιστική διαδικασία».

Υπογραμμίζεται δε ότι «η κυβέρνηση σεβόμενη τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου και τις σχετικές δεσμεύσεις της, μεριμνά για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του διαγωνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση