GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβήματα της Κύπρου για παρενόχληση πλοίου από τουρκική φρεγάτα

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, προς όλους τους οργανισμούς και προς ξένες κυβερνήσεις, για την ενέρ...


Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, προς όλους τους οργανισμούς και προς ξένες κυβερνήσεις, για την ενέργεια της Τουρκίας σε σχέση με το περιστατικό παρενόχλησης κυπριακού πλοίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, δυτικά της Πάφου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι το περιστατικό, στο οποίο αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», αφορά στην παρενόχληση υπό κυπριακή σημαία πλοίου, που είχε μισθωθεί από το υπουργείο Γεωργίας για έρευνες σχετικά με τη δραστηριότητα δελφινιών στην περιοχή.

Σημείωσε επίσης ότι η καλύτερη απάντηση στην τουρκική ενέργεια είναι τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου αδειοδότησης στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση