GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...

Nico Mastorakis .   O τιτλος του Newsbomb διευρυμενος: Το παιχνιδι ειναι του Βαρδινογιαννη που δεν πονταρει για το Star, ενω χτυπαει ...

 O τιτλος του Newsbomb διευρυμενος: Το παιχνιδι ειναι του Βαρδινογιαννη που δεν πονταρει για το Star, ενω χτυπαει αλυπητα απο την Κυπριακη εταιρια. Το Star, λοιπον, το θελει ο Βαρδης εκτος και καποιος θα ρωτουσε: "Γιατι;" Η απαντηση ειναι απλη και οδυνηρη: Για να ξεφορτωθει μια και καλη τους "συνεταιρους" του, που ειναι κυριως η... οικογενεια του. 
Και θα ρωτησετε: "Μια τοσο αγαπημενη οικογενεια;" Χαχαχαχα. Το αλλο με τον Τοτο, το ξερετε; Στην οικογενεια (τυποις) ειναι ο Δημοσθενης του Νικολαου Βαρδινογιαννη (τεως Διευθυνων Συμβουλος που βυθισε το καναλι σε απιστευτο οικονομικο χαος) αλλα και η κ. Σασα, χηρα του Θοδωρου. 
Κλεινοντας το Star, η νεα εταιρια θα αποκτησει προγραμμα, τεχνικες εγκαταστασεις, επιλεγμενο προσωπικο και θα "ψωνισει" και απο Mega μερια (οπου και εκει για το κλεισιμο εβαλε το δαχτυλακι του ο Βαρδης) και θα ανοιξει το νεο καναλι απαλλαγμενο συνεταιρων και πολλων υποχρεωσεων. Και ισως με τα φορολογικα πλεονεκτηματα μιας Κυπριακης εταιριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση