GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κρήτη - Κυνήγησε τον ανήλικο γιο του με χατζάρα

Αναστάτωση προκάλεσε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ηρακλείου, στο οποίο κλήθηκε να παρέμβει και η αστυνομία, όταν ένας ...


Αναστάτωση προκάλεσε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ηρακλείου, στο οποίο κλήθηκε να παρέμβει και η αστυνομία, όταν ένας 45χρονος άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ απείλησε την οικογένειά του, ενώ κυνήγησε τον έναν από τους δύο ανήλικους γιους του με χατζάρα.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μόλις έφτασε στο σπίτι και αντίκρισε τη σύζυγο και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί, άρχισε να φωνάζει και να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, τα τζάμια από πόρτες και παράθυρα, οι εσωτερικές πόρτες του σπιτιού έγιναν κομμάτια, όπως αναφέρει το cretapost, εξαιτίας του μένους του 45χρονου, που σε κατάσταση αμόκ, εξαπέλυε ύβρεις προς τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Τα πράγματα όμως πήραν ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο θερμόαιμος άνδρας άρπαξε μία χατζάρα, που είχε στο σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον έναν από τους δύο ανήλικους γιους του.

Έντρομοι οι γείτονες, που άκουγαν τον 45χρονο πατέρα να βρίζει και να σπάει -κάτι που έκανε συχνά- χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άνδρες του ΤΑΕ, που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ απομάκρυναν την υπόλοιπη οικογένεια σε συγγενικό τους πρόσωπο σε κοντινή περιοχή.

Τελικά ο 45χρονος, μετά την επέμβαση της αστυνομίας, ηρέμησε, αφήνοντας όμως πίσω του στην κυριολεξία ένα… «βομβαρδισμένο» σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση