GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα

«Δεν ξημεροβραδιάζομαι στις εκκλησίες αλλά είναι ανόητο, χουλιγκανικό και εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συν...


«Δεν ξημεροβραδιάζομαι στις εκκλησίες αλλά είναι ανόητο, χουλιγκανικό και εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον ΣΚΑΙ αναφερόμενος στην επίθεση που διαπράχθηκε στον μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης.

«Υπάρχει μια ανοχή από πλευράς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως, το οποίο κάποιες φορές δείχνει να αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει μια απόσταση από το νόμος και τάξη και από το να έχουμε μια αίσθηση ασυδοσίας».

«Διαμαρτυρήθηκαν όλοι και η κυβέρνηση αδιαφόρησε, δημιουργείται μια εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η απουσία ασφάλειας πλήττει κυρίως τον απλό κόσμο. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να τους βάζει στην θέση τους, για αυτό υπάρχει» είπε  αναφερόμενος στην κατάληψη στο ΑΠΘ.

Σε ότι αφορά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Θεοδωράκης, ανέφερε: «Να αλλάξουμε το σύνταγμα αλλά όχι με φιέστες που καλύπτουν το πραγματικό πρόβλημα. Να ασχοληθούμε στην περιφέρεια με τις απόψεις μας για τα πολύ μεγάλα θέματα».

Για το θέμα της εκλογής του Προέδρους της Δημοκρατίας ανέφερε ότι είναι μεγάλο λάθος να πάμε σε εκλογές του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη βάση. «Είναι ένας εκλεγμένος πρόεδρος από το λαό και αν δεν συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό θα έχουμε διαρχία».

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, το Ποτάμι προτείνει να διευρυνθεί το εκλεκτορικό σώμα και να δημιουργηθεί ένα καινούριο σώμα 400 ανθρώπων. «Ο ΠτΔ να εκλέγεται από βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς και από περίπου 100 δημάρχους καθώς ο ΠτΔ δεν είναι των κομμάτων αλλά είναι και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

«Το Ποτάμι δεν είναι στα κάγκελα, το Ποτάμι μελετά και κάνει συνεχεία προτάσεις στη βουλή αλλά στα πολύ μεγάλα ζητήματα είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση γιατί δε βάζει μυαλό». «Δεν θα συνεργαστούμε με τους ΑΝΕΛ και με τον ΣΥΡΙΖΑ εφ’ όλης της ύλης», τόνισε.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση