GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση κορυφής Πάρις Χίλτον - Τζούλιας Αλεξανδράτου στη Μύκονο

H χρυσή κληρονόμος Πάρις Χίλτον βρέθηκε (ξανά) πριν λίγες μέρες στην Μύκονο για να παίξει μουσική σε γνωστό club του νησιού. Προκειμέ...


H χρυσή κληρονόμος Πάρις Χίλτον βρέθηκε (ξανά) πριν λίγες μέρες στην Μύκονο για να παίξει μουσική σε γνωστό club του νησιού.

Προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο, μεταμφιέστηκε. Φόρεσε ένα φαρδύ στρατιωτικό μπουφάν που έγραφε στην πλάτη την ατάκα «I hate everyone» (σ.σ.: «τους μισώ όλους»), καπέλο, μαύρο παντελόνι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Ετσι κατάφερε να φτάσει ανενόχλητη στο ξενοδοχείο της. 

Εκεί την περίμενε με μεγάλη συγκίνηση και φορώντας τα καλά της - ένα μάξι ροζ φόρεμα - η Τζούλια Αλεξανδράτου, που περίμενε με αγωνία να συναντήσει το ίνδαλμά της.

Ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης υποδέχθηκε την διάσημη celebrity και αστειευόμενος της σύστησε την Τζούλια ως την Paris Hilton της Ελλάδος.

Αν και κάπως επικίνδυνο - καθώς η ορίτζιναλ θα μπορούσε να μη γελάσει - η κληρονόμος φάνηκε ότι ικανοποιήθηκε και έκανε δώρο στην Τζούλια τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατούσε στο χέρι της.  

Οπως ισχυρίζεται πάντως ο γνωστός μάνατζερ, αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών. «Η πρώτη γνωριμία τους έγινε παλιότερα στις Κάννες, τη χρονιά που είχαμε πάει στο φεστιβάλ εγώ και η Τζούλια. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο και οι δυο τους είχαν πιάσει την κουβέντα για τα σκυλιά τους. Τόσο η Τζούλια όσο και η Χίλτον λατρεύουν τα τσιουάουα. Προχθές, μάλιστα, που βρέθηκαν ξανά, η Πάρις τη θυμήθηκε αμέσως» δήλωσε στην Espresso ο Σπύρος Ρέβης και πρόσθεσε: « Ακόμη, η Χίλτον μάς κάλεσε με την Τζούλια να την επισκεφθούμε στην Ιμπιζα και στο Λος Αντζελες για διακοπές».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση