GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Αυγούστο...


Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Αυγούστου.
  • Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016
Από τις 21:00, το Μουσείο υποδέχεται την γνωστή μπάντα The Swingin' Cats στον προαύλιο χώρο του, με χορό και αγαπημένα ελληνικά, αλλά και ξένα τραγούδια. Η μπάντα που αγαπήθηκε ως «Penny & the Swingin' Cats» θα σας ταξιδέψει στην ανεμελιά παλιών εποχών, με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου.
Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 08:00 έως τις 24:00, (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 20:00), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές, αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».
Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου, καθώς και το καφέ του ισογείου. Από τις 20:00, το εστιατόριο θα φιλοξενεί τρεις γνωστούς μουσικούς της αθηναϊκής τζαζ σκηνής: τον Σπύρο Ροντογιάννη στο σαξόφωνο, τον Τζώρτζη Τσιρόπουλο στο πιάνο και τον Χρήστο Κορομηλά στο κοντραμπάσο.
  • Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
Το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό όπως κάθε Παρασκευή. Οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 08:00 έως τις 22:00 και το εστιατόριο του δεύτερου ορόφου έως τις 24:00. Από τις 20:00, η είσοδος στους εκθεσιακούς χώρους θα είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές, αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».
Από τις 20:00, στη βεράντα του εστιατορίου θα έχετε την ευκαιρία ν' απολαύσετε τους μελωδικούς ήχους της άρπας του Θοδωρή Ματούλα, ενώ στο εσωτερικό τρεις μουσικοί θα ερμηνεύσουν διαχρονικές μελωδίες της τζαζ: ο Σπύρος Ροντογιάννης στο σαξόφωνο, ο Τζώρτζης Τσιρόπουλος στο πιάνο και ο Χρήστος Κορομηλάς στο κοντραμπάσο.
Πληροφορίες: 210.900.09.15

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση