GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

Έχουμε συνηθίσει πολλές φορές να βάζουμε κάτι στο ψυγείο νομίζοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και να μην χαλάσει. Αυτό ...


Έχουμε συνηθίσει πολλές φορές να βάζουμε κάτι στο ψυγείο νομίζοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και να μην χαλάσει.
Αυτό έχει μια δόση αλήθειας αλλά δεν πρέπει να γίνεται στην υπερβολή του καθώς μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο. Δείτε τέσσερα από αυτά...
1. Μέλι
Μην το βάζετε στο ψυγείο γιατί πολύ σύντομα θα κρυσταλλώσει. Αποθηκεύστε το σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνα σας.
2. Ψωμί
Αν βάλετε το ψωμί μέσα στο ψυγείο πολύ σύντομα θα στεγνώσει και θα σκληρύνει. Αφήστε το καλύτερα στην ψωμιέρα και καταναλώστε το σύντομα ή αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα π.χ. για μπιφτέκια βάλτε το στην κατάψυξη.
3. Κρεμμύδια
Η υγρασία του ψυγείου βοηθά τα κρεμμύδια να μουχλιάζουν πιο σύντομα οπότε δεν είναι η καλύτερη λύση να τα αποθηκεύετε εκεί.
4. Πατάτες
Aν βάλετε τις πατάτες στη συντήρηση θα αποκτήσουν πολύ σύντομα γλυκιά γεύση. Καλύτερα να τις βάλετε σε μια χάρτινη σακούλα και σε δροσερό μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση