GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για Έλληνα ναυτικό που αγνοείται ανοιχτά της Βραζιλίας

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου Έλληνα ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή Μπαρκαρένα της Βραζιλίας, όταν η λάντζα σ...


Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου Έλληνα ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή Μπαρκαρένα της Βραζιλίας, όταν η λάντζα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο σκάφος.

Ο 33χρονος Έλληνας ναυτικός ήταν ναυτολογημένος ως Γ΄ Μηχανικός στο πλοίο SAMJOHN AMITY. Μετά την απόλυση του, επιβιβάστηκε σε λάντζα προκειμένου να αποβιβαστεί στο αγκυροβόλιο Vila Do Conde. Η λάντζα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων, με αποτέλεσμα να αγνοείται ο 33χρονος, ενώ διεσώθησαν τα δύο μέλη πληρώματος της λάντζας.

Το φορτηγό πλοίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Σιγκαπούρης, κενό φορτίου, με προορισμό τον λιμένα Vila Do Conde με 15 μέλη πλήρωμα (6 Έλληνες και 9 αλλοδαπούς).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ “SAMJOHN AMITY” Ν.Π. 10521.

Για το περιστατικό, το οποίο συντονίζεται από το αρμόδιο τοπικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης RCC NORTH (BELEM), έχει ενημερωθεί σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση