GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση Τσάρλι: Ένα μικρό γατάκι έσωσε η ιταλική ακτοφυλακή

Ένα μικροσκοπικό γατάκι που έπεσε για μια απερίσκεπτη βουτιά στην θάλασσα της Σικελίας σώθηκε χάρη σε μια επιχείρηση διάσωσης που οργάν...


Ένα μικροσκοπικό γατάκι που έπεσε για μια απερίσκεπτη βουτιά στην θάλασσα της Σικελίας σώθηκε χάρη σε μια επιχείρηση διάσωσης που οργάνωσε η ιταλική ακτοφυλακή.
Όταν μια ομάδα παιδιών στην παραθαλάσσια πόλη Μαρσάλα παρατήρησε το μόλις ενός μηνός γατάκι να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, κι ενώ προφανώς βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου, ένας λιμενικός δεν δίστασε να βουτήξει στο νερό για να το σώσει.
Τα στελέχη του λιμενικού σώματος έκαναν μαλάξεις στο μικρό ζώο, ενώ του ψιθύριζαν λόγια παρηγοριάς και προχώρησαν ακόμα και σε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, στόμα με στόμα, όπως ακριβώς γίνεται στους ανθρώπους. Λίγο αργότερα ακούστηκε ένα αδύναμο νιαούρισμα.
Οι λιμενικές αρχές συγκινήθηκαν τόσο πολύ από τον λιλιπούτειο διασωθέντα που αποφάσισαν να υιοθετήσουν το γατάκι και να του δώσουν το όνομα "Τσάρλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση