GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκινητική ανάρτηση του προπονητή του Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε την Τρίτη το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο «αντίο» του από τις θάλασσες και λίγες ώρ...


Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε την Τρίτη το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο «αντίο» του από τις θάλασσες και λίγες ώρες αργότερα ο προπονητής του, Νίκος Γέμελος να τον ευχαρίστησε δημόσια με ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Γέμελος ήταν λογικό και αναμενόμενο να πράξει έτσι για τον Γιαννιώτη με τον οποίο πέρασαν 17 χρόνια με επιτυχίες και μετάλλια με αποκορύφωμα τη διάκριση στη Κόπακαμπάνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γέμελος στον λογαριασμό του στο Facebook: "Κάτι μπορεί να έρθει εύκολα! Κατι μπορεί να έρθει δύσκολα! Κάτι μπορεί να μην έρθει ποτέ! Αυτό όμως που πάντα υπάρχει πίσω από όλα είναι η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά! Ευλογία για μένα που ο αθλητής μου σταματάει στο ψηλότερό του σημείο! Τον ευχαριστώ που είχα την τύχη να τον προπονώ δεκαεπτά χρόνια! Τον ευχαριστώ γι' αυτό που είναι! Τον ευχαριστώ που τελικά πραγματοποιήσαμε το όνειρο του. Μπράβο Σπυρο μπράβο".

Δείτε την ανάρτησή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση