GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη των Σακκά – Σεϊσίδη

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην Αντ...


Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Συνελήφθησαν χθες, 4 Αυγούστου 2016, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας , δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και ληστείες.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ . της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, κάνοντας αναστροφή και αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί πέτυχαν να ακινητοποιήσουν τους δύ ο επιβαίνοντες και να τους προσάγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Όπως προέκυψε, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη κατοχή όπλων και απλή προπαρασκευαστική πλαστογραφία για διακεκριμένη οπλοκατοχή. Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν αποφάσεις για τα αδικήματα της απόπειρας παράνομης βίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ μέχρι στιγμής τους έχουν αποδοθεί επιπλέον κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση, πλαστογραφία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί την 15-06-2016 από περιοχή της Αττικής, ενώ βρέ θ η καν και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα και δύο πλαστά δελτία ταυτότητας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές ενώ το προανακριτικό έργο ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση