GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επείγοντα μέτρα για τη στήριξη του τουρισμού στη Λίμνη Ευβοίας

Έκτακτο πρόγραμμα άμεσης στήριξης της περιοχής στη Λίμνη Ευβοίας που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά εξήγγειλε ο περιφερειάρχης Στ...


Έκτακτο πρόγραμμα άμεσης στήριξης της περιοχής στη Λίμνη Ευβοίας που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά εξήγγειλε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στη σύσκεψη τοπικών παραγόντων, παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μέτρα προβολής της Λίμνης Ευβοίας προκειμένου να μην χαθεί η τουριστική περίοδος παρά την καταστροφή.
Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε την ανάγκη άμεσης ανακούφισης των πληγέντων, ιδιαίτερα των ρητινοσυλλεκτών.
Σημείωσε ακόμη ότι σε συνεργασία με το δασαρχείο πρέπει να γίνει άμεσα μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία των κατοικημένων περιοχών πριν το φθινόπωρο.
Μιλώντας στη σύσκεψη, ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχτεί η πόλη της Λίμνης με άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση