GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυνατή βροχόπτωση σάρωσε το Διακοπτό

Οι προβλέψεις των τελευταίων ημερών για απότομη αλλαγή καιρού και σφοδρή κακοκαιρία, βγήκαν τελικά αληθινές. Η δυνατή βροχή που ξέσπα...


Οι προβλέψεις των τελευταίων ημερών για απότομη αλλαγή καιρού και σφοδρή κακοκαιρία, βγήκαν τελικά αληθινές.

Η δυνατή βροχή που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης ξεκινώντας από τη βορειοδυτική Ελλάδα, εξαπλώθηκε και στην περιοχή μας, με το Διακοπτό αυτή τη στιγμή να μετρά μέχρι στιγμής τις περισσότερες ζημιές, πλημμύρες, ξερίζωμα δέντρων από το μπουρίνι αλλά και καταστροφή περιβολιών και καλλιεργειών, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr.

Όπως σημειώνει το patrastimes.gr, στο κέντρο του χωριού έσπασαν δύο δέντρα απέναντι από τον σταθμό του τρένου, καταστρέφοντας ομπρέλες παρακείμενων καταστημάτων, ευτυχώς όμως όχι και την προτομή του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου. Ο δρόμος πίσω τα μαγαζιά έκλεισε λόγω της πτώσης των δέντρων, χάρη όμως στην άμεση επέμβαση του προέδρου της Δ.Κ. Διακοπτού κ. Βάσου Σταυρόπουλου και του επιτελείου του, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε γρήγορα, μιας και απομακρύνθηκαν τα κλαδιά.

Επίσης στο λόφο της Πορρωβίτσας στην Ακράτα, από κεραυνό ξέσπασε μικρή πυρκαγιά, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε γρήγορα χωρίς να εξαπλωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση