GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ!" ΛΗΣΤΕΙΑ σε τράπεζα, μεσημέρι, κοντά στη ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους

George J. Prokopakis   Ληστεία στη γειτονιά  Λίγο πριν κλείσει στις 2:30, έγινε ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην...


George J. Prokopakis 

Ληστεία στη γειτονιά 

Λίγο πριν κλείσει στις 2:30, έγινε ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην Κηφισίας κοντά στην Αγία Τριάδα - ενάμισυ τετράγωνο απ' το γραφείο. Χαμπάρι δεν πήραμε.

Πέρασα κατά τις 4:30. Αποκλεισμένο το υποκατάστημα με τη γνωστή ερυθρόλευκη ταινία, σήμανση να παίρνει αποτυπώματα από την πόρτα. [Τι διάολο έχουνε τις διπλες πόρτες ασφαλείας με τα κουμπάκια αν ποτέ κανείς δεν τις ασφαλίζει;] Ρώτησα τον γαλονά αξιωματικό αν οι ληστές είχαν αφήσει τίποτε για μένα. Δε φάνηκε να ενοχλείται - συνηθισμένος πια και από τις ληστείες και τους περίεργους τύπους.

Το συνεργείο της ΕΡΤ ήταν άνθρωποι που ήξερα, οπότε περάσαμε μερικά λεπτά ευχάριστα. Ειδοποιήθηκαν 4:15 περίπου. Οι σκέψεις με τη διευθύντρια του υποκαταστήματος. Πάνω από δώδεκα χρόνια συνεργασίας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης - από τότε που ήταν Nova/Millennium λίγο παρακάτω στην Κηφισίας.
Oh well! Shit happens.
--------------------------

To σχετικό ρεπορτάζ: 

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οργανωμένη συμμορία ληστών «χτύπησε» τράπεζα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο «για καλά οργανωμένους ληστές που φορούσαν μάσκες, ήξεραν καλά τι έκαναν, είχαν τεράστια ψυχραιμία και ήξεραν πώς να διαφύγουν πριν οι υπάλληλοι της τράπεζας ειδοποιήσουν την Αστυνομία».

Η ληστεία έγινε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη λεωφόρο Κηφισίας 64 στους Αμπελόκηπους. Το σημείο είναι κοντά στη ΓΑΔΑ, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιπολούν διαρκώς στη λεωφόρο Κηφισίας. Τέσσερις μασκοφόροι εισέβαλαν στις 13.30 στο υποκατάστημα κρατώντας όπλα, κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους περιμένοντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν παίρνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν κλείσει η τράπεζα παρουσία πολλών πελατών και υπαλλήλων.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. αυτή την ώρα για τον εντοπισμό των δραστών. Ο τρόπος δράσης των ληστών έχει κάνει τους αστυνομικούς να ανησυχούν για το κατά πόσο οι δράστες είναι ποινικοί ή όχι. Έτσι, αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αναμένεται να λάβουν πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό, προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο η επίθεση σχετίζεται με ενέργεια μελών του αντάρτικου πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση