GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι έγκυος η Τζένιφερ Γκάρνερ από τον εν διαστάσει σύζυγό της;

Η Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη φορώντας ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα ριχτό t-shirt, σε έξοδό της στο Λος Άντζελες το Σάββατο, εν μέσω φη...


Η Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη φορώντας ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα ριχτό t-shirt, σε έξοδό της στο Λος Άντζελες το Σάββατο, εν μέσω φημών ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Μπεν Άφλεκ. Να θυμίσουμε ότι, τις τελευταίες εβδομάδες, εικάζεται ότι το διάσημο ζευγάρι είναι πάλι μαζί μετά από ένα χρόνο από την ανακοίνωση του χωρισμού τους.
Μάλιστα, φωτογραφίες δημοσίευσε η Daily Mail, η οποία ανέφερε πως η Γκάρνερ πήγε να πάρει την κόρη της, Βάιλοτ από σπίτι φίλων της με φαρδιά ρούχα.

Και ενώ οι φήμες οργιάζουν, το Gossip Cop τις καταρρίπτει και δηλώνει πως η διάσημη ηθοποιός δεν εγκυμονεί!
Από την άλλη, το InTouch Weekly, αναφέρει ότι Άφλεκ και Γκάρνερ σχεδιάζουν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος.

Η ηθοποιός, ακούγοντας όλα αυτά φόρεσε το κολάν της και πήγε στο γυμναστήριο δείχνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως. Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να τρώει γιαούρτι και να πίνει φρεσκοστυμμένο χυμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση