GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΡΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ! ΣΑΒΒΑΤΟ βράδυ στον Ερυθρό Σταυρό...

Evitelus Epitelus .  Eρυθρός Σταυρός, κεφάλαιο β ' Η φίλη που τη γλίτωσε από την πνευμονική εμβολή εκεινο το βράδυ στα επείγοντα ...

Eρυθρός Σταυρός, κεφάλαιο β'
Η φίλη που τη γλίτωσε από την πνευμονική εμβολή εκεινο το βράδυ στα επείγοντα του Ερυθρού, νοσηλεύεται στον δεύτερο όροφο του θεραπευτηρίου.
Σάββατο 6/8 ώρα εννέα το βράδυ. Σε όλο τον όροφο μια γάτα νοσοκόμα που τρέχει σαν τρελή από θάλαμο σε θάλαμο για να βάλει φλεβοκαθετήρες, να κάνει ενέσεις, να κάνει την εξειδικευμένη δουλειά και μία αδελφή… γκάου που προφανώς λόγω χαμηλου iq έχει ως αρμοδιότητα να μοιράζει τα χαπάκια και να μετράει τα ούρα από τους καθετήρες.
Ανοίγει η πόρτα και η αδελφή γκάου φέρνει τα χάπια της φίλης μου. Λείπει το σημαντικότερο φάρμακο ,ενώ μέσα στο φακελάκι υπάρχει ένα χάπι που δεν περιλαμβάνεται στην αγωγή της φίλης μου. Βάζω γυαλιά, τσεκάρω και ξανατσεκάρω τα φάρμακα και τρέχω στο διάδρομο να προλάβω την αδελφή γκάου.
- ΕΓΩ: Αυτό το φάρμακο δεν το παίρνει η φίλη μου
- ΑΔΕΛΦΗ ΓΚΑΟΥ: Εσείς μας το φέρατε, είναι μέσα στην αγωγή που έφερε από τον γιατρό της
- ΕΓΩ: Αποκλείεται , δεν το έχει ξαναπάρει. Επίσης μας λείπει το φάρμακο για τον εγκέφαλο.
- ΑΔΕΛΦΗ ΓΚΑΟΥ: Αυτό για τον εγκέφαλο είναι. Γεννόσημο.
- ΕΓΩ: Μα εμείς σας φέραμε κανονικά χάπια αγορασμένα από το φαρμακείο. Δεν σας φέραμε γεννόσημα. Επίσης το φάρμακο του εγκεφάλου έχει σχήμα μακρουλό, χρώμα ρόζ και δεν το λένε έτσι.
Με κοιτάζει με απορία. Αφήνει το καροτσάκι στο μέσον του διαδρόμου και πάει στο γραφείο νοσηλείας. Εγώ από πίσω φυσικα. Ανοίγει τη σακούλα με τα φάρμακα της φίλης μου και αμέσως εντοπίζω το ζητούμενο χαπάκι.
- ΕΓΩ: Αυτό είναι . Δώστε μου σας παρακαλώ ένα και πάρτε το άλλο πίσω. Δεν το παίρνει η φίλη μου. Κάποιος άλλος το παίρνει και πρέπει να τον βρείτε να του το δώσετε.

Με κοιτάζει αποσβολωμένη . Δεν εχει καταλάβει τι συνέβη πόσο μάλλον τι θα μπορούσε να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση