GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός σε εστιατόριο του Μεξικό - Ένοπλοι απήγαγαν θαμώνες

Ένοπλοι απήγαγαν μία ομάδα πελατών ενός εστιατορίου στο κέντρο του Πουέρτο Βαγιάρτα ενός δημοφιλούς τουριστικού θερέτρου στο Μεξικό, νωρί...


Ένοπλοι απήγαγαν μία ομάδα πελατών ενός εστιατορίου στο κέντρο του Πουέρτο Βαγιάρτα ενός δημοφιλούς τουριστικού θερέτρου στο Μεξικό, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα της πολιτείας.

Η πόλη Πουέρτο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Γιαλίσκο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τους Μεξικού, ωστόσο η πολιτεία αποτελεί και γενέτειρα τού καρτέλ ναρκωτικών Γιαλίσκο Νέα Γενιά, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια από τις ισχυρότερες συμμορίες ναρκωτικών στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια.

Η δήλωση από το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα της πολιτείας δεν ανέφερε τον αριθμό των απαχθέντων, αλλά τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μέχρι και 16 άτομα είχαν απαχθεί. Ο εισαγγελέας διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση