GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστος απειλεί τον Πολάκη - "Κρύψου γιατί σε ψάχνω" απάντα ο υπουργός

Απειλές από αγνώστους εναντίον του ίδιου, της συζύγου του και του 88χρονου πεθερού του υποστηρίζει ότι δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός...


Απειλές από αγνώστους εναντίον του ίδιου, της συζύγου του και του 88χρονου πεθερού του υποστηρίζει ότι δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτηση του στο facebook ο κος Πολάκης αναφέρεται σε ένα «φασιστοειδές θρασύδειλο λαμόγιο» και του διαμηνύει να κρυφτεί γιατί τον ψάχνει και υπογραμμίζει πως «τυφλοπόντικες» δεν φοβήθηκε ποτέ του.

«Φασιστοειδές θρασύδειλο λαμόγιο που από το κινητό 6994587079 στέλνεις μηνύματα αυτού του τύπου στη γυναίκα μου: “ANAPLIROTI YPOURGE KOURADOMAGKIAS, ALLAXE MYALA KAI DOULEPSE SOSTA, ALLIOS THA STA ALLAKSOUME EMEIS. DEFTERI PROEIDOPOIISI” ή παίρνεις και απειλείς τον 88χρονο πεθερό μου. Να ξέρεις δυο πράγματα: 1) τυφλοπόντικες δεν φοβήθηκα ποτέ μου και 2) ΚΡΥΨΟΥ γιατί δεν σε περιμένω ΣΕ ΨΑΧΝΩ», έγραψε στο facebook ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση