GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την κόλαση φωτιάς στο ιστορικό κέντρο της Λευκάδας

 Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβλήθηκαν για τον περιορισμό της μεγάλης πυρκαγιά που ξέσπασε στην παλιά πόλη της Λευκάδας, πίσω από την ι...


 Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβλήθηκαν για τον περιορισμό της μεγάλης πυρκαγιά που ξέσπασε στην παλιά πόλη της Λευκάδας, πίσω από την ιστορική εκκλησία της Παναγίας των Ξένων. 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτοικος της Λευκάδας, «περιοχή και η εκκλησία έχει ήδη εκκενωθεί, με τους κατοίκους να ρίχνονται στις φλόγες προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν».
η
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ευθύμη Γεωργακόπουλο, «καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να περιοριστεί η πύρινη λαίλαπα που απειλεί την παραδοσιακή νοτιοδυτική παλιά πόλη της Λευκάδας, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα απομάκρυνσης των κατοίκων».

Από τις φλόγες δεν σώθηκε ο παλιός ιστορικός κινηματογράφος της Λευκάδας Απόλων, ενώ η πυρκαγιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του Άγγελου Σικελιανού, που μέχρι τώρα φέρεται να μην κινδυνεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση