GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομική επιχείρηση κατά κατασκηνωτών στην παραλία Χορευτού

Επιχείρηση - «σκούπα» κλιμακίου της τουριστικής αστυνομίας και του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας στην παραλία Χορευτό για τον εντοπι...


Επιχείρηση - «σκούπα» κλιμακίου της τουριστικής αστυνομίας και του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας στην παραλία Χορευτό για τον εντοπισμό και την απομάκρυνση παράνομων κατασκηνωτών.
Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις, από πολίτες της περιοχής που με έγγραφο διαμαρτυρίας τους, είχαν καταγγείλει ότι το Χορευτό έχει μετατραπεί σε… «Ειδομένη του Πηλίου». Πολίτες διαμαρτύρονταν για την κατάληψη της παραλίας από παράνομους κατασκηνωτές και για ρύπανση που προκαλείται με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
«Διαπιστώνεται παντελής απουσία υποδομών υγιεινής. Κάθε φορά που η παραλία μετατρέπεται σε χώρο κατασκήνωσης, οι παρακείμενοι χώροι, είτε είναι μονοπάτια, είτε είναι περιβόλια, είτε είναι εγκαταλειμμένες ιδιοκτησίες, χρησιμοποιούνται ως υπαίθριες τουαλέτες με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», επισήμαναν κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο.
Το περασμένο σαββατοκύριακο, μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς της τουριστικής αστυνομίας αλλά και του Α.Τ. Περιφέρειας, προχώρησε σε έλεγχο στην παραλία Χορευτό.
Εγιναν 11 μηνύσεις σε βάρος ισάριθμων παράνομων κατασκηνωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση