GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να μην αφήσει το λερωμένο χαρτί υγείας, έβαλε φωτιά στο δάσος!

Ένας δασοφύλακας έχασε την ζωή του στο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων ενώ προσπαθούσε να σβήσει μια πυρκαγιά που προκάλεσε ένας Γερμανό...


Ένας δασοφύλακας έχασε την ζωή του στο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων ενώ προσπαθούσε να σβήσει μια πυρκαγιά που προκάλεσε ένας Γερμανός ο οποίος ήθελε να κάνει την ανάγκη του κι έβαλε φωτιά σε χαρτί τουαλέτας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Περίπου 700 άνθρωποι απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους από τις περιοχές που βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά, η οποία συνεχίζει να καίει σήμερα σε μια έκταση 10.000 στρεμμάτων, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών του αρχιπελάγους των Καναρίων.
Περίπου 200 πυροσβέστες, 6 ελικόπτερα και ένα υδροπλάνο συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης με στόχο να αναχαιτίσουν την εξάπλωση της φωτιάς, πρόσθεσε αυτή η εκπρόσωπος τύπου.
Ένας Γερμανός ηλικίας 27 συνελήφθη χθες το απόγευμα, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι προκάλεσε την πυρκαγιά, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.
Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, «δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προκάλεσε κατά λάθος την πυρκαγιά, ενώ αφόδευε (...) και έβαλε φωτιά στο χαρτί τουαλέτας που χρησιμοποίησε» σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου των αρχών.
Ο 27χρονος κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος από αμέλεια κι αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις δυνάμεις επιβολής της τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση