GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κωνσταντίνου για τον ηθοποιό που έφυγε νωρίς

Σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού, μουσικού και παρουσιαστή Δημήτρη Μενούνου είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Με μία ανάρ...


Σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού, μουσικού και παρουσιαστή Δημήτρη Μενούνου είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook εξέφρασε τη θλίψη του για τον ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι για κάτι κακό που θα συμβεί, όταν έρχεται εκείνη η ώρα το μούδιασμα και το σοκ δεν περιγράφονται. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για έναν πολύ νέο άνθρωπο με τον οποίο μάλιστα θα βρισκόσουν σε λίγο καιρό πάνω στο ίδιο σανίδι. Δημήτρη δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω. Λυπάμαι πάρα πολύ για το απότομο αυτό φευγιό σου. Λυπάμαι και πονάω κάθε φορά που ακούω τέτοιες ηλικίες να χάνονται» έγραψε στο facebook ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Δείτε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος

Σπαρακτικό «αντίο» στον πατέρα και την 5χρονη κόρη του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση