GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τραγωδία στην Ηλεία ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραγικό θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία. Υπενθυμίζεται ότ...


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραγικό θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία. Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί του 68χρονου και της 44χρονης κόρης που αγνοούνταν από τα μέσα Ιουλίου βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, πατέρας και κόρη εκτιμάται ότι δεν μπορούσαν να βρουν το σπίτι στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, που διέμεναν προσωρινά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, και έτσι επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδελφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Βουπρασίας.
Όμως το γεγονός ότι οι δυο τους δεν γνώριζαν καλά την περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν σε μια ερημική τοποθεσία. Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα από το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι. Προχώρησαν και έφτασαν ύστερα από περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο όπου και ακινητοποίησαν το όχημα.
Όπως γράφει το ilialive.gr, σε εκείνο το σημείο ο πατέρας ενδέχεται να πέθανε ή να έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει.
Σημειώνεται ότι σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η σορός της κόρης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και το πτώμα του πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ηλεία και η Ιατροδικαστής Πατρών αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Δείτε τις φωτο εδώ:
ptoma2
ptoma4
Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση