GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάξος - Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 15 δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησαν το απόγευμα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Νάξου. ...


Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 15 δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησαν το απόγευμα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Νάξου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τα στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στην περιοχή Αγίου Πολυκάρπου στη Νάξο, όπου εντόπισαν εντός αγροτεμαχίου το οποίο πλαισιώνονταν από καλαμιώνες, τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,15 έως και 2 μέτρων και 70 εκατοστών τα οποία βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένα και φυτεμένα σε γλάστρες.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δενδρύλλια.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση