GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Αυτοί οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι, κλέφτες και προδότες

«Δεν διδάχτηκαν το μάθημά τους απ’ αυτό που συνέβη», ήταν η απάντηση του Πρόεδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα σενάρια περί ν...


«Δεν διδάχτηκαν το μάθημά τους απ’ αυτό που συνέβη», ήταν η απάντηση του Πρόεδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα σενάρια περί νέας απόπειρας πραξικοπήματος σε δηλώσεις του στο TRT.
«Προσπαθούν να απειλήσουν τον κόσμο. Λένε ''Περιμένετε την 14η Αυγούστου''. Είναι ντροπή», συμπλήρωσε.
«Δεν είμαστε δειλοί. Είμαστε θαρραλέοι. Η ντροπή είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν γνωρίζει χρόνο ή όρια. Αν ο χαρακτήρας σου έχει γίνει βρώμικος, τότε μπορείς να εκφράσεις την προδοσία τους 365 ημέρες τον χρόνο», πρόσθεσε ο Ερντογάν για να σπεύσει στη συνέχεια να επιτεθεί στον Γκιουλέν.
«Αυτός στην Πενσιλβάνια, δεν είναι ανώτερος νους», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει εκεί. «Το μυαλό του δεν δουλεύει τόσο πολύ. Ο ανώτερος νους είναι κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε και χαρακτήρισε ως «τρομοκρατική φωλιά», κάθε σχολείο και ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό που ανήκει στο κίνημα των Γκιουλενιστών.
«Αυτοί οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι, κλέφτες, προδότες. Είναι ύπουλοι και αμαρτάνουν ανοιχτά», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση