GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Προκαλεί αποτροπιασμό η επίθεση στη Μονή Πετράκη

«Καμία πράξη βίας δεν θα γίνει ανεκτή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώ...


«Καμία πράξη βίας δεν θα γίνει ανεκτή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στη Μονή Πετράκη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι «η συνταγματική κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία και η απρόσκοπτη άσκηση της θρησκευτικής λατρείας περιφρουρούνται αυστηρά από την Πολιτεία» και σημείωσε ότι «οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Προκαλεί αποτροπιασμό η εμπρηστική επίθεση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο προαύλιο του κτιρίου των γραφείων της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» δήλωσε συγκεκριμένα η Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως «η συνταγματικά κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία και η απρόσκοπτη άσκηση της θρησκευτικής λατρείας περιφρουρούνται αυστηρά από την Πολιτεία και καμία πράξη βίας δεν θα γίνει ανεκτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση