GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΓΙΝΑ: Η ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ!

Στο λιμάνι της Αίγινας θα αναζητούσε τους ενόχους η πεντάχρονη Σεβαστή που έχασε την ζωή της στο τραγικό ατύχημα στην Αίγινα. Αυτό γιατί...

Στο λιμάνι της Αίγινας θα αναζητούσε τους ενόχους η πεντάχρονη Σεβαστή που έχασε την ζωή της στο τραγικό ατύχημα στην Αίγινα. Αυτό γιατί μετά την προσαγωγή στην δικαιοσύνη του κατά δήλωσή του χειριστή του ταχύπλοου, υπάρχουν σκιές. 
Οσμή σήψης αναδύεται από παντού. Ό όλος χειρισμός του θέματος από τον υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας κ Δρίτσας που ήρθε στην Αίγινα όχι για να δει τα θύματα αλλά να στηρίξει με το βάρος υπουργού της κυβέρνησης τον φίλο του Θρασύβουλο χειριστή του ταχύπλοου.Στο έργο του τον υποδέχθηκε και ο δήμαρχος Αίγινας κ Μούρτζης ο οποίος προφανώς έθεσε εαυτόν και το Λιμενικό Ταμείο του δήμου στην διάθεση του υπουργού και κατ επέκταση στον θρασύβουλο.
 Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, ο δήμαρχος και μαζί με αυτόν όλο το δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Και αυτό θα έπρεπε να γίνει τώρα πριν ανοίξουν με εντολή εισαγγελέα οι συνομιλίες των εμπλεκομένων που συμμετείχαν στην απομάκρυνση και κάλυψη της ταυτότητας των επιβαινόντων του ταχύπλοου. 
Γιατί αυτό που ίσως δεν έχουν καταλάβει οι ασκούντες εξουσία στην Αίγινα είναι πως άλλο να χαρίζεις με απόφαση δημοτικού συμβουλίου το νερό στον υπουργό, άλλο να καλύπτεις τις παρανόμως λειτουργούσες επιχειρήσεις επί δεκαετίες, άλλο να βοηθάς στο να δημιουργηθούν νέες, άλλο να κάνεις δουλειές χρησιμοποιώντας την θέση σου και να συντηρείς το καθεστώς παρανομίας και άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια στην συγκάλυψη εγκλημάτων. 
Ο αυτοσεβασμός επιβάλει την παραίτηση όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση