GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλαιγε και ούρλιαζε η Χερντ στο δικαστήριο: Τι λένε οι δικηγόροι του Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ μετά από 15 μήνες έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Η ξανθιά καλλονή έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίο...


Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ μετά από 15 μήνες έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν.
Η ξανθιά καλλονή έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ζητώντας από το δικαστήριο να την προστατεύσει επειδή δέχτηκε ενδοοικογενειακή βία.
Το Σάββατο κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί τον Ντεπ.
H 30χρονη έφτασε με δυο ώρες καθυστέρηση, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του ηθοποιού.
Έκανε σαν υστερική αφού ούρλιαζε και... έκλαιγε, δίχως να πατήσει το πόδι της στο δωμάτιο κατάθεσης, όπου την περίμεναν οι δικηγόροι, ένας δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ και ένας εικονολήπτης.
H πρώην αγαπημένη του χολιγουντιανού σταρ έμεινε στα δικηγορικά γραφεία από τις 11.50 το μεσημέρι έως και τις 21.00 το βράδυ, δίχως να πει λέξη για την "υπόθεση Depp".
Σύμφωνα με τη νομική ομάδα του πρώην συζύγου της, η Άμπερ δεν ήθελε να υποβληθεί στη διαδικασία της εξέτασης και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η ηθοποιός, σύμφωνα με τους ίδιους, αρνήθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που της είχαν ζητήσει.
Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζητούν είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.
Η άλλη πλευρά ωστόσο φέρεται να έχει αντίθετη άποψη στα λεγόμενα της υπεράσπισης.
"Ποτέ δεν αρνήθηκε να καταθέσει. Ήταν εκεί και περίμενε να τη φωνάξουν. Ξόδεψε εννέα ώρες στην αναμονή μέχρι να την καλέσουν, ενώ οι δικηγόροι της προσπαθούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους δικηγόρους του Ντεπ", δηλώνει πηγή από το περιβάλλον της Χερντ.
Πώς θα αθωωθεί ο Τζόνι Ντεπ;
H ομάδα δικηγόρων του θοποιού, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που όπως ισχυρίζονται θα αποδείξουν περίτρανα την αθωότητα του πελάτη τους. Περί τους 24 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν υπέρ του ηθοποιού, δείχνοντας στη δικαστική αίθουσα πως οι κατηγορίες περί ξυλοδαρμού είναι ψευδείς.
Όπως διαβάζουμε στο σκανδαλοθηρικό TMZ, ανάμεσα στους μάρτυρες βρίσκονται οι δύο αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση έκτακτης ανάγκης της Χερντ εκείνο το βράδυ και οι οποίοι έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως δεν εντόπισαν κανέναν στοιχείο που να υποδεικνύει τα λεγόμενα της.
Επιπλέον, στο δικαστήριο θα καταθέσουν εργαζόμενοι στο κτίριο και δύο άνδρες ιδιωτικής ασφάλεια που εργάζονταν την περίοδο μεταξύ 21 και 27 Μαΐου, με όλους να δηλώνουν πως δεν παρατήρησαν μώλωπες στο πρόσωπο της Άμπερ.
Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης φαίνεται πως θα βρεθεί και η οικονόμος του σπιτιού Χίλντα Βάργκας η οποία αναμένεται να αποκαλύψει ένα ιδιαίτερα σημαντικό εύρημα από την οικία, χωρίς οι δικηγόροι να προσδιορίζουν περί τίνος πρόκειται.
Τέλος, η υπερασπιστική γραμμή του Ντεπ, σκοπεύει να καλέσει στο βήμα και την ίδια την ενάγουσα, ως "εχθρική μάρτυρα" όπως τη χαρακτηρίζουν, σε μια κίνηση που πιστεύουν πως θα συμβάλει στην ακρόαση της υπόθεσης.
Η μυστηριώδης φωτογραφία
Πέραν όμως των μαρτύρων, η υπεράσπιση έχει στη φαρέτρα της και έγγραφα, όπως την αναφορά ενδοοικογενειακής βίας το βράδυ του περιστατικού, στα οποία δεν προκύπτει η κακοποίηση.
Εν τέλει, οι δικηγόροι του αστέρα του Χόλιγουντ, κάνουν λόγο για μια φωτογραφία "κλειδί" στην υπόθεση. Το μυστηριώδες φωτογραφικό ντοκουμέντο δεν κατατέθηκε μαζί με το φάκελο του κατηγορούμενο και δεν κοινοποιήθηκε στους αντιπάλους της δικαστικής αίθουσας (Άμπερ Χερντ και δικηγορικό team) "για προσωπικούς λόγους" και αναμένεται να παρουσιαστεί απευθείας στην ακρόαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση