GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Τζόνι Ντεπ σπάει πράγματα μπροστά στην Χερντ

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε για πρώτη φορά μετά το σάλο που προκάλεσε το επεισοδιακό διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ ένα...


Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε για πρώτη φορά μετά το σάλο που προκάλεσε το επεισοδιακό διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ ένα βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.
Το συγκεκριμένο υλικό κατέγραψε η νεαρή ηθοποιός αρκετούς μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου, κατά το οποίο ο Ντεπ φέρεται να χτύπησε την Χερντ, όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Στο εν λόγω βίντεο ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι εκτός εαυτού και απεικονίζεται να πετάει ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι. Η Χερντ τον ρωτά αν ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Επίσης, του ζητά συγγνώμη για κάτι, αν και δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται. Πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ δήλωσαν στο TMZ ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και ότι έχουν κοπεί κομμάτια στα οποία η Χερντ χαμογελά και τον πειράζει.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση