GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ερωτικό βοήθημα που δεν αποχωριζόταν ποτέ η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα έδωσε στη δημοσιότητα ο προσωπικός σωματοφύλακας της. Όπως αναφέρει ...


Καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα έδωσε στη δημοσιότητα ο προσωπικός σωματοφύλακας της.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Mirror, ο Ken Wharfe δεν δίστασε να προχωρήσει σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για τη ζωή της μητέρας του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς όπως υποστήριξε η Νταϊάνα δεν αποχωριζόταν ποτέ ένα ερωτικό βοήθημα, που αγόρασε μια ξέφρενη βραδιά του 1992 στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο σωματοφύλακας αποκάλυψε ότι η «Πριγκίπισσα του λαού» του είχε δώσει όνομα και το αποκαλούσε «Le Gadget» και συμπλήρωσε ότι σε ένα ταξίδι της στο Νεπάλ το είχε ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον και ζήτησε να της σταλεί στην βρετανική πρεσβεία της χώρας.
Όταν το ερωτικό βοήθημα έφτασε στο Νεπάλ ένας υπάλληλος το παρέδωσε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά της χώρας κατά την διάρκεια δεξίωσης.
Το «παράξενο» πακέτο παραδόθηκε τελικά σε ιπποκόμο της πριγκίπισσας, τον λοχαγό Ed Musto, ο οποίος έκανε το λάθος να το ανοίξει μπροστά σε όλους. Τότε στην αίθουσα επικράτησε σιωπή, πρόσθεσε ο Ken Wharfe, αλλά η πριγκίπισσα χαμογελαστή δήλωσε «αυτό πρέπει να είναι για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση