GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στη Μύκονο - Νέο μπαράζ ληστειών σε βίλες

Πονοκέφαλο στην αστυνομία έχουν προκαλέσει τα συνεχή κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.g...


Πονοκέφαλο στην αστυνομία έχουν προκαλέσει τα συνεχή κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στη Μύκονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, καταγράφηκαν νέα περιστατικά, δύο την Τετάρτη τα ξημερώματα και ένα σήμερα. Πρόκειται για δύο διαρρήξεις και μια ληστεία σε σπίτια επιχειρηματιών, με λεία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Στην περίπτωση της ληστείας, ο άντρας γυρνούσε στο σπίτι με την σύζυγό του, όταν την ώρα που έμπαιναν στο γκαράζ δύο άτομα- ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος κουκούλα – τους αιφνιδίασαν, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και άρπαξαν μια τσάντα με κοσμήματα, αξίας περίπου 300.000 ευρώ. Τα θύματα είχαν μαζί τους τα κοσμήματα ακριβώς επειδή φοβόντουσαν το ενδεχόμενο να κλαπούν από το σπίτι, ενώ εκείνοι έλειπαν.
Σημειώνεται ότι και στις τρεις υποθέσεις είχαν αφαιρεθεί οι λάμπες δημοτικού φωτισμού γύρω από τα σπίτια και γι’ αυτό το λόγο στις κάμερες ασφαλείας φαίνεται το απόλυτο σκοτάδι.
Μάλιστα, σε μια περίπτωση,  ένας άνδρας από εταιρεία σεκιούριτι είχε αντιληφθεί τα άτομα που «ξήλωσαν» τις λάμπες. Όταν τους ρώτησε τι κάνουν, του απάντησαν ότι είναι από το δήμο και πρέπει να αντικαταστήσουν τις λάμπες γιατί έχει χαμηλό φωτισμό.
 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό της συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση