GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ χαμός με τον Αντώναρο...

Χαμός ξέσπασε στο διαδίκτυο ύστερα από την τελευταία ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Αντώνη Σαμαρά. Ιδού οι πρώτες αντιδράσει...


Χαμός ξέσπασε στο διαδίκτυο ύστερα από την τελευταία ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Αντώνη Σαμαρά. Ιδού οι πρώτες αντιδράσεις και πώς τις σχολίασε ο ίδιος... 

Nikolaos Kotsovos οι παρευρισκομενοι και οι συζητουντες το εγνωριζαν ...οτι γινοταν καταγραφη ;

Babis Nikopoulos Αφού ο άνθρωπος λέει ότι κρατούσε χειρόγραφες σημειώσεις. Λέτε να μην τον είδαν που έγραφε?

Evangelos Antonaros Κρατω σημειώσεις (μερικές φορές κατα τη συνομιλία) πάντα αμέσως μετά. Κι οταν επιτρέπει ο συνομιλητής χρησιμοποιώ tape recorder.

Nikolaos Kotsovos η ερωτηση δεν αφορα το πρακτικο μερος ,οσο το οτι οι συνομιλουντες ,οτι λεγαν και γραφοταν ειναι αληθινο και εδω ειναι η ουσια ..αναμενομε λοιπον βιβλια

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φαντάζομαι τον σάλο που θα προκαλέσουν όταν εκδοθούν !!!!

Φώτης Λεπίδας Ευάγγελε αυτά που γράφεις, δεν είναι διαφανής πολιτική. Μπορεί να νοιάζεσαι για την εκδοτική επιτυχία. Εμείς νοιαζόμαστε για την αλήθεια και πρίν .... ενταφιαστούμε ως κοινωνία οριστικά. Λοιπός αφήστε, όλοι, τα μισόλογα!!!

Babis Nikopoulos Θα συμφωνήσω.

Δημήτρης Κωνσταντίνου Ο Καραμανλής και οι άνθρωποί του, ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτικός κατήφορος χωρίς τέλος. Υποθέτω βάσιμα ότι το ποστ σας, που εμφανέστατα προειδοποιεί/απειλεί, αποτελεί συνέχεια του σημερινού άρθρου του Γ. Μιχελάκη στην ΕΦ.ΣΥΝ (!) που έγινε πρωτοσέλιδο. Ενορχηστρωμένη, φαίνεται, η δράση.


Odys Simos Γιατί μας τα λές για να έχει επιτυχία η έκδοση των βιβλίων σου Άμα τα λεν τα ουμπαλά σου πες τα στα ίσια τώρα που οι "εμπλεκόμενοι" είναι στην ζωή !!

Evangelos Antonaros Κανένα δεν απειλώ. Ποτέ. Αλλωστε ο Σαμαράς όπως κι εγώ ηταν κατα του πρώτου Μνημονίου. Και πολύ σωστά έκανε. Αλλοι....πείστηκαν την τελευταια στιγμή. Οσο γι τα βιβλία μου δεν θα κυκλοφορήσουν σε "επίκαιρο χρόνο". Αλλωστε αν ήθελα θα το είχα κάνει ήδη.

Δημήτρης Κωνσταντίνου Δεν απαντάτε επί της ουσίας.

Evangelos Antonaros Απάντησα πολυ ουσιαστικά. Ξέρετε η ζωή μου δεν άρχισε με την είσοδο μου στην ενεργό πολιτική. Αρα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τι λένε οι διάφοροι. Γι αυτό και τη συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά. Αντίθετα με άλλους που χπανονται μόλις δεν εκλεγούν.

Δημήτρης Κωνσταντίνου Το θέμα δεν είναι "τι λένε οι διάφοροι" αλλά τι προκύπτει απ' όσα λέτε και κάνετε εσείς.

2 σχόλια

  1. Ο Αντώναρος δεν ανήκει στην Νέα Δημοκρατία πάντα θα λειτουργεί ως Πασόκος!
    Έψαχνε κόμμα για να μπει στην πολιτική και το Πασοκ του έκλεισε την πόρτα!
    Έτσι κυνήγαγε τον Καραμανλή στην Ραφήνα και παρακάλεγε τους φίλους του να τον δεχθεί και έτσι έγινε βουλευτής με την ΝΔ !!!

    Ας αφήσει τις απειλές τώρα στον Σαμαρά γιατί έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα του

    Τόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι ο Αντώναρος είναι εμπαθής σε όλα του!
    Δεν έχει καμία δουλειά με την ΝΔ.
    Δεν υπάρχει πια Νεοδημοκράτης που θα τον ψηφίσει!
    Ο Καραμανλής εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
    Ας τον μαζέψει πια τον εμπαθή και σημιτικό Πασόκο.
    Δεν πάει άλλο ζημιά κάνει.
    Ας πάει από εκεί που ήρθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση