GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Κάνιε Γουέστ

Είναι ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός, αστέρι ριάλιτι εκπομπών, σχεδιαστής μόδας και τώρα θέλει να γίνει και σχεδι...


Είναι ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός, αστέρι ριάλιτι εκπομπών, σχεδιαστής μόδας και τώρα θέλει να γίνει και σχεδιαστής επίπλων.

Ο Κάνιε Γουέστ, αφού αιφνιδίασε πέρσι με την δήλωσή του ότι θα ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, τώρα σε ραδιοφωνική εκπομπή εκδήλωσε το ενδιαφέρον να σχεδιάσει έπιπλα για γνωστή σουηδική αλυσίδα επίπλων.

Μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, στο Ράδιο 1 του BBC, ο 39χρονος ράπερ ζήτησε από τον κολοσσό οικιακών ειδών και επίπλων να του επιτρέψει να βοηθήσει στο σχεδιασμό μοντέρνων επίπλων για φοιτητικά δωμάτια, καθώς όπως είπε, έχει πολλά μεγάλα σχέδια στο μυαλό του.

Ο Κάνιε, παρότι είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και πολύ συχνά υπερασπίζεται με σθένος τις απόψεις του, επέμεινε ότι δεν έχει άποψη για την πολιτική.

«Δεν έχω βλέψεις για την πολιτική. Έχω μία άποψη για την ανθρωπότητα, τον κόσμο και την αλήθεια», υποστήριξε.

«Αν μπορώ να κάνω με κάποιον τρόπο την διαφορά, όσο είμαι ζωντανός, θα προσπαθήσω να το κάνω», δήλωσε ο 39χρονος σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση