GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει εκτροφή δεινοσαύρων

Θυμάστε εκείνη την ιστορία που ένας επιστήμονας αποφάσισε από ένα απολίθωμα κουνουπιού να αναστήσει τους δεινόσαυρους; Ναι ήταν το Jura...


Θυμάστε εκείνη την ιστορία που ένας επιστήμονας αποφάσισε από ένα απολίθωμα κουνουπιού να αναστήσει τους δεινόσαυρους; Ναι ήταν το Jurassic Park του Στίβεν Σπίλμπεργκ, καλά θυμάστε!
Ε λοιπόν ο Carl Baugh από το Τέξας αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που ο Σπίλμπεργκ απλά φαντάστηκε! Και να αποδείξει ότι ο Κάρολος Δαρβίνος έκανε λάθος. Ο Τεξανός, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη φιλοσοφία και ιδρυτής του Creation Evidence Museum στο Glen Rose, αποφάσισε να κάνει εκτροφή δεινοσαύρων.

Αφιερώνει λοιπόν στο εξής τη ζωή του στο να αποδείξει – με απτές αποδείξεις- ότι ο άνθρωπος και οι δεινόσαυροι έζησαν κάποτε μαζί στον πλανήτη. Και πως δεν ήταν κάποιος αστεροειδής που τους εξαφάνισε από προσώπου Γης αλλά η βιβλική πλημμύρα (γνωστή στην Παλαιά Διαθήκη ως Κατακλυσμός του Νώε, στην ελληνική μυθολογία ως η ιστορία του Δευκαλίωνα και της Πύρρας κ.ό.κ.).
Ο Baugh προσπαθεί να φτιάξει έναν ειδικό θάλαμο στον οποίο θα αναπαράγει τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γη στην προ του κατακλυσμού εποχή. Εκεί θα εκθρέψει και τους δεινόσαυρούς του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση